Svarbu

Duomenų apdorojimo politika

Remiantis kiekvieno lankytojo sutikimu dalyvių duomenys bus tvarkomi “Smilgių miesto kultūros centras”, kaip duomenų valdytojo (toliau tekste – Duomenų Valdytojas) duomenų bazėje, įmonės kodas: 188212534, adresas Ramioji gatvė 1, Smilgiai 38375, Lietuva specializuotų pasiūlymų paskelbimui ir naujienų išsiuntimui. Siekiant teisingai vykdyti Duomenų Valdytojo įsipareigojimus prenumeratoriams, Duomenų Valdytojas gali suteikti dalyvių asmeninius duomenis kitoms įmonėms siekiant užtikrinti sklandų bendradarbiavimą valstybės institucijoms, įstaigoms vadovaujantis LR teisės aktais. Prenumeratorių asmeniniai duomenys gali būtų saugomi iki tol, kol prenumeratorius nepateikia prašymo būti pašalintam iš Duomenų Valdytojo duomenų bazės. Duomenys bus tvarkomi Duomenų Valdytojo darbuotojų. Prenumeratorius turi suteikti asmeninius duomenis (vardą, pavardę, telefono numerį ir el.paštą), kad galėtų gauti pasiūlymus, konsultacijas ir Duomenų Valdytojo. Užpildydami konkaktų formą arba prenumeratos formą, Jūs sutinkate, kad Duomenų Valdytojas tvarkytų su Jumis susijusius duomenis, laikydamasis Taisyklių bei taikomų teisės aktų reikalavimų. Jeigu asmeniniai duomenys yra nesuteikiami, Duomenų Valdytojas neturi teisės suteikti konsultacijų, pasiūlymų lankytojui. Duomenų valdytojas turi galėti identifikuoti žmogų prieš suteikiant jam informaciją, siekiant užtikrinti saugų ir teisingą konsultacijų ir pasiūlymų teikimą, dėl to Duomenų Valdytojas turi užregistruoti: 4.1. žmogaus vardą, pavardę, telefono numerį ir el. paštą, kad galėtų identifikuoti asmenį. Susisiekdami su Duomenų Valdytoju elektroniniu paštu nurodytu kontaktų skiltyje, kiekvienas prenumeratorius turi teisę: 5.1. gauti informaciją, jei jo duomenys buvo užregistruoti ir turėti prieigą prie jo užregistruotų duomenų; 5.2. redaguoti ar pilnai užpildyti savo duomenis; 5.3. apriboti jo asmens duomenų tvarkymą;

Svarbu

Privatumo politika

Jūsų duomenų valdytojas “Smilgių miesto kultūros centras”  atsakingai žiūri į Jūsų asmens duomenų apsaugą, todėl visomis priemonėmis siekia užtikrinti Jūsų teises asmens duomenų tvarkymo lygmenyje. Duomenų subjektai – mūsų paslaugų pirkėjai, partneriai bei kiti asmenys, mums patiki savo asmeninę informaciją ir mes esame atsakingi už tai, kad kiekvieną dieną dirbtume taip, kad pateisintume jų pasitikėjimą. Tvarkydami duomenų subjektų asmens duomenis laikomės Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo ir kitų tiesiogiai taikomų teisės aktų, reglamentuojančių asmens duomenų apsaugą, taip pat kompetetingų institucijų nurodymų. Visais klausimais susijusiais su Jūsų asmens duomenų tvarkymu galite kreiptis el. pašto adresu nurodytu kontaktų skiltyje. Kokius Jūsų asmens duomenis renkame? Renkame duomenis, priklausančius šioms kategorijoms: informaciją apie sutikimą ir nesutikimą dėl asmens duomenų tvarkymo rinkodaros tikslais ir teikimą duomenų tvarkytojams; kitus duomenis apie paslaugų naudojimą, pavyzdžiui, duomenis, surinktus naudojant slapukus ir panašias technologijas, susijusias su naršymu internete ir pan. Kaip naudojame Jūsų asmens duomenis? “Smilgių miesto kultūros centras” renka bei toliau tvarko Jūsų asmens duomenis tik remdamasi asmens duomenų apsaugą reglamentuojančiuose teisės aktuose apibrėžtais teisėtais pagrindais Jūsų sutikimu, kai tvarkyti asmens duomenis Bendrovę įpareigoja atitinkami teisės aktai bei kai asmens duomenis reikia tvarkyti dėl Bendrovės teisėto intereso (tik jei duomenų subjekto interesai nėra svarbesni).”Smilgių miesto kultūros centras” tvarko asmens duomenis siekiant daugiau sužinoti apie svetainės naudotojų elgesį, analizuoti tendencijas ir tobulinti svetainę. Kam teikiame Jūsų duomenis? Prieigą prie duomenų apie www.lkca.lt lankytojus turi “Smilgių miesto kultūros centras” darbuotojai, dirbantys komercijos ir marketingo skyriuose. Taip pat, prieigą prie duomenų gali turėti “Smilgių miesto kultūros centras” partneriai, kurie teikia interneto svetainės turinio valdymo įrankius arba svetainės talpinimo (angl. hosting) paslaugas. „Google Analytics“ įrankį suteikia įmonė „Google Inc.“, tad ji taip pat turi prieigą prie šiuo įrankiu surinktų duomenų. Kaip ilgai saugome Jūsų duomenis? Mes saugome Jūsų asmens duomenis iki 2 metų. Mes siekiame nesaugoti pasenusios arba nereikalingos informacijos ir užtikrinti, kad asmens duomenys ir kita informacija būtų nuolat atnaujinta ir teisinga. SLAPUKŲ POLITIKA Mes naudojame slapukus ar panašias technologijas, kad galėtume analizuoti tendencijas, administruoti svetainę, stebėti naudotojų įpročius, veiksmus visoje svetainėje ir rinkti kitą informaciją apie mūsų vartotojus. Kas yra slapukai ir kodėl jis naudojamas? Slapukas (angl. cookie) – tai mažas tekstinis failas, kurį interneto svetainė įrašo į Jūsų kompiuterio arba mobilaus prietaiso naršyklę, kai Jūs apsilankote svetainėje. Sekantį kartą apsilankius svetainėje šis failas gali būti nuskaitytas, kad svetainė galėtų atpažinti Jūsų kompiuterį ar mobilųjį prietaisą. Slapukai nekelia jokios grėsmės svetainės lankytojo kompiuteriui. Kaip naudojame slapukus? tiksliau skaičiuoti svetainės lankomumą ir lankytojų elgesį portale; siekiant gerinti svetainės veikimą; žinoti ar sutikote, kad naudotume slapukus šioje svetainėje. Su slapukais susijusi informacija nenaudojama jūsų tapatybei nustatyti, o surinktus duomenis apie naudojimąsi svetaine visiškai kontroliuojame. Šie slapukai nenaudojami jokiais kitais nei pirmiau aprašytais tikslais. Kokie slapukai naudojami šioje svetainėje? Siekiant pagerinti svetainės funkcionalumą ir palengvinti jos naudojimą, tinklalapiuose naudojami tokie slapukai: Slapukas Naudojimo tikslas Galiojimas __hssc Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant nuspręsti ar verta prailginti _hstc slapuko darbo laiką. Iki svetainės uždarymo hubspotutk Slapukas renka informaciją apie vartotojo sąsaja su mūsų duomenų  baze ir naudojamas siunčiant užklausas mums per mūsų kontaktų formas. 13 mėnesių __hssrc Slapukas renka informaciją apie vartotojų laiką svetainėje 13 mėnesių _gat Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją Iki svetainės uždarymo _ga Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją Du metus _gid Atskiria lankytojus ir naršymo sesijas Viena diena __hstc Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją 13 mėnesių __utma Atskiria lankytojus ir naršymo sesijas 2 metai __utmz Suteikia informaciją, kaip lankytojas pasiekia puslapį 6 mėn. Kaip kontroliuoti slapukus? Jei pageidaujate, galite kontroliuoti ir (arba) ištrinti slapukus. Išsamesnė informacija pateikiama adresu aboutcookies.org. Galite ištrinti visus jūsų kompiuteryje jau esančius slapukus, o daugumą naršyklių nustatyti taip, kad slapukai nebūtų įrašomi jūsų įrenginyje. Tačiau tokiu atveju jums gali reikėti rankiniu būdu pakeisti kai kurias parinktis kaskart, kai lankysitės interneto svetainėje, o kai kurios paslaugos ir funkcijos gali neveikti. Slapukus naudojame skaidriai ir atsakingai. Kokius slapukus įrašome visada galite peržiūrėti savo naršyklėje. Taip pat, bet kada galit atšaukti sutikimą naudoti slapukus, pakeisdami nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Informacija apie slapukų nustatymą ir susijusius pasikeitimus populiariausiose naršyklėse “Smilgių miesto kultūros centras” įspėja, kad nustatymų pakeitimas visada galioja tik tai vienai naršyklei. Jei lankytojas naudoja kelias naršykles, jis turi pakeisti visų naršyklių nustatymus atskirai. Be to, lankytojas gali bet kada ištrinti slapukus iš daugialypės terpės atminties. Papildoma informacija pateikiama naudojant naršyklę arba operacinę sistemą.

Atnaujinta: 2020 m. vasario 09 d.